Menu Close

Download De Reis Om De Wereld In Tachtig Dagen Pdf Jules Verne

De Reis Om De Wereld In Tachtig Dagen Pdf

De reis om de wereld in tachtig dagen (Frans: Le tour du monde en quatre-vingts jours) is een avonturenroman van de Franse schrijver Jules Verne. Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1873. Het boek is meerdere keren verfilmd, waaronder een versie met Pierce Brosnan (als Fogg) en Eric Idle (als Passepartout).

De Reis Om De Wereld In Tachtig Dagen

De Reis Om De Wereld In Tachtig Dagen Summary

De held van het verhaal is Phileas Fogg, die een weddenschap aangaat dat hij in tachtig dagen om de wereld kan reizen. Vergezeld door zijn knecht Passepartout slaagt Phileas Fogg er werkelijk op het nippertje in om binnen tachtig dagen op het uitgangspunt terug te zijn. Phileas is een stipt man, die tot in de puntjes heeft uitgerekend welke vervoermiddelen hij moet nemen om de reis goed te voltooien. Zijn schema is als volgt.

Details De Reis Om De Wereld In Tachtig Dagen Pdf Book

Name Of the Novel: De Reis Om De Wereld In Tachtig Dagen
Author: Jules Verne
Country: France
Language: French
Titel: Le tour du monde en quatre-vingts jours
Genre: Adventure novel
Publisher: Pierre-Jules Hetzel
Published January 30, 1873
Medium Print 217
Book Type: Pdf / ePub

Download De Reis Om De Wereld In Tachtig Dagen Full Pdf Book

There are many students who don’t have enough money to buy books. We are publishing De Reis Om De Wereld In Tachtig Dagen Book full pdf for those who are unable to buy De Reis Om De Wereld In Tachtig Dagen Book. To download this book click the button below.

 

I hope you have successfully downloaded De Reis Om De Wereld In Tachtig Dagen Book novel from Pdfcorner.com. Mistakes are made by human. All the articles published on this site are uploaded by human. If you get the wrong download file or if you face any problem while downloading De Reis Om De Wereld In Tachtig Dagen Book then please let us inform using the comment box.

We do respect All Authors of the books. If you have DCMA related issue/claim then please visit our DCMA Section.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *