Menu Close

Download Liisan Seikkailut Ihmemaassa Pdf Lewis Carroll

Liisan Seikkailut Ihmemaassa Pdf

Liisan seikkailut ihmemaassa (engl. Alice’s Adventures in Wonderland) on englantilaisen matemaatikon Charles Lutwidge Dodgsonin alias Lewis Carrollin kirjoittama lastenromaani vuodelta 1865. Teos on suomennettu myös nimillä Liisan seikkailut ihmemaailmassa, Alicen seikkailut ihmemaassa ja Liisa Ihmemaassa.

Liisan Seikkailut Ihmemaassa

Liisan Seikkailut Ihmemaassa Summary

Liisan seikkailut ihmemaassa -kirjan taustalla on tarina, jonka Dodgson kertoi souturetkellä Thamesjoella tuttavaperheensä Liddellien kolmelle tyttärelle heinäkuussa vuonna 1862. Yksi heistä oli tuolloin kymmenvuotias Alice, josta tuli tarinan nimihenkilö. Alice vaati toistuvasti Dodgsonia kirjoittamaan tarinan talteen, ja lopulta tämä suostuikin. Hän laati siitä yhden käsin kirjoitetun, kuvitetun kappaleen nimellä Alice’s Adventures Under Ground, ja lahjoitti sen Alicelle. Lopulta Dodgson julkaisi laajennetun version Alice’s Adventures in Wonderland vuonna 1865 salanimellään Lewis Carroll. Hän kirjoitti romaanille myös jatko-osan Liisan seikkailut peilimaailmassa (Through the Looking-Glass, 1871). Kirjan ensimmäinen painos (1865) hävitettiin kuvittaja John Tennielin pyynnöstä, koska hän ei ollut tyytyväinen painojälkeen. Ensimmäisestä painoksesta on säilynyt 23 kappaletta, ja niiden keräilyarvo on suuri. Toinen painos julkaistiin joulukuussa 1865, mutta nimiösivulla on vuosiluku 1866.

Details Liisan Seikkailut Ihmemaassa Pdf Book

Name Of the Novel: Liisan Seikkailut Ihmemaassa
Author: Lewis Carroll
Country: United Kingdom
Language: English
Genre of: Children’s literature
Publisher Macmillan
published in: 1865
Skins paperback
Translator Anni Swan
Book Type: Pdf / ePub

Download Liisan Seikkailut Ihmemaassa Full Pdf Book

There are many students who don’t have enough money to buy books. We are publishing Liisan Seikkailut Ihmemaassa Book full pdf for those who are unable to buy Liisan Seikkailut Ihmemaassa Book. To download this book click the button below.

 

I hope you have successfully downloaded Liisan Seikkailut Ihmemaassa Book novel from Pdfcorner.com. Mistakes are made by human. All the articles published on this site are uploaded by human. If you get the wrong download file or if you face any problem while downloading Liisan Seikkailut Ihmemaassa Book then please let us inform using the comment box.

We do respect All Authors of the books. If you have DCMA related issue/claim then please visit our DCMA Section.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *