Menu Close

Download Naar Het Middelpunt Der Aarde Pdf Jules Verne

Naar Het Middelpunt Der Aarde Pdf

Naar het middelpunt der aarde (Originele titel Voyage au centre de la terre, in sommige Nederlandstalige versies ook vertaald als Reis naar het middelpunt der aarde) is een van de in Nederland bekendste boeken van de Franse schrijver Jules Verne. Het boek verscheen voor het eerst in 1864. Daal af in de krater van de Sneffels Yocul (Snæfellsjökull), die de schaduw van de Scartaris treft vóór de eerste juli, vermetele reiziger, en u zal het middelpunt der aarde bereiken. Ik heb het gedaan. Arne Saknussemm.

Naar Het Middelpunt Der Aarde

Naar Het Middelpunt Der Aarde Summary

De professor onderneemt hierop met Axel de reis naar IJsland om in de slapende vulkaan Snæfellsjökull af te dalen, samen met de ingehuurde gids Hans. Axel is niet erg dapper en heeft last van hoogtevrees. Bovendien is hij verliefd en wil hij niet van Gräuben, zijn verloofde, weg. Hierdoor onderneemt hij de reis aanvankelijk met de nodige reserves en tegenzin. De groep daalt dieper en dieper af en reist daarbij ook zuidwaarts, weg van IJsland. Ze zien allerlei rotsformaties, fossielen en mineralen. Op een diepte van “dertig uur gaans” (ca. 150 km) bereikt het gezelschap een onderaardse zee, die de Lidenbrockzee wordt genoemd. De enorme grot wordt verlicht door een elektrisch verschijnsel en er komen zelfs weerverschijnselen voor. Op een geïmproviseerd vlot vertrekken ze van Gräuben-haven (vernoemd naar Axels geliefde) via het vulkanische eilandje Axel naar Kaap Saknussemm aan de zuidkust van deze enorme zee.

Details Naar Het Middelpunt Der Aarde Pdf Book

Name Of the Novel: Naar Het Middelpunt Der Aarde
Author: Jules Verne
Country: France
Language: French
Original title: Voyage au centre de la terre
Series: The Extraordinary Voyages
Genre: Science fiction, adventure
Publisher: Pierre-Jules Hetzel
Issued: 1864
Medium Print (Hardback & Paperback)
Pages: 287
Book Type: Pdf / ePub

Download Naar Het Middelpunt Der Aarde Full Pdf Book

There are many students who don’t have enough money to buy books. We are publishing Naar Het Middelpunt Der Aarde full pdf for those who are unable to buy Naar Het Middelpunt Der Aarde Book. To download this book click the button below.

 

I hope you have successfully downloaded Naar Het Middelpunt Der Aarde Book novel from Pdfcorner.com. Mistakes are made by human. All the articles published on this site are uploaded by human. If you get the wrong download file or if you face any problem while downloading Naar Het Middelpunt Der Aarde Book then please let us inform using the comment box.

We do respect All Authors of the books. If you have DCMA related issue/claim then please visit our DCMA Section.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *