Menu Close

Download Ylpeys Ja Ennakkoluulo Book Pdf Jane Austen

Ylpeys Ja Ennakkoluulo Pdf

Ylpeys ja ennakkoluulo (engl. Pride and Prejudice) on englantilaisen kirjailijan Jane Austenin romaani vuodelta 1813. Se on Austenin toinen julkaistu teos ja kenties hänen tunnetuin romaaninsa. Romaani kertoo aikaansa edellä olevan neiti Elizabeth Bennetin ja ylpeän, varakkaasta perheestä lähtöisin olevan herra Darcyn rakkaustarinasta, minkä lisäksi se seuraa Elizabethin sisarten värikästä ja tapahtumarikasta rakkauselämää.

Ylpeys Ja Ennakkoluulo Book

Ylpeys Ja Ennakkoluulo Summary

Teoksen Ylpeys ja ennakkoluulo pohjalta on tehty useita elokuvia ja televisiosarjoja. Vuonna 1940 tehdyssä ensimmäisessä elokuvasovituksessa pääosia esittivät Greer Garson ja Laurence Olivier.[2] Tunnetuin filmatisointi lienee BBC:n tuottama televisiosarja Ylpeys ja ennakkoluulo vuodelta 1995 ja elokuva Ylpeys ja ennakkoluulo vuodelta 2005. Minisarjassa vuodelta 1995 Elizabethia näytteli Jennifer Ehle ja herra Darcya Colin Firth. Vuoden 2005 elokuvassa Elizabethin roolin esitti Keira Knightley, joka oli roolistaan ehdokkaana parhaan naispääosan Oscarin saajaksi. Miespääosan näytteli Matthew Macfadyen.

Details Ylpeys Ja Ennakkoluulo Book Pdf Book

Name Of the Novel: Ylpeys Ja Ennakkoluulo Book
Author: Jane Austen
Country: United Kingdom
Language: English
Publisher: John Murray
Publication date: 1813
Followed by: Persuasion
Book Type: Pdf / ePub

Download Ylpeys Ja Ennakkoluulo Book by Jane Austen Pdf Book

There are many students who don’t have enough money to buy books. We are publishing Ylpeys Ja Ennakkoluulo Book full pdf book for those who are unable to buy Ylpeys Ja Ennakkoluulo Book. To download this book click the button below.

 

I hope you have successfully downloaded Ylpeys Ja Ennakkoluulo Book novel from Pdfcorner.com. Mistakes are made by human. All the articles published on this site are uploaded by human. If you get the wrong download file or if you face any problem while downloading Ylpeys Ja Ennakkoluulo Book then please let us inform using the comment box.

We do respect All Authors of the books. If you have DCMA related issue/claim then please visit our DCMA Section.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *